Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Negyedik helyen végzett Faniszló Máté a Magyar Erőemelő Profi Liga versenyén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. június 07. 09:00
Negyedik helyen végzett Faniszló Máté a Magyar Erőemelő Profi Liga versenyén
A gyulai sportoló mindhárom számában új egyéni csúcsot állított fel
____Eredeti-eroem_3.jpg

Faniszló Máté 

Fotó: Gyulai Hírlap 

Szerencsen, a Kulcsár Anita Sportcsarnokban rendezte meg a Magyar Erőemelő Profi Liga május 21–22. között a WPC Erőemelő, Fekvenyomó és Felhúzó Magyar Bajnokságot RAW és Equipped kategóriában.

Az idei kvalifikációs verseny is volt, hiszen az Európa-bajnokságokra, az őszi világbajnokságokra és a füzesgyarmati GPC Világ Kupára is itt lehetett megszerezni az indulási lehetőséget. A sportág népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a kétnapos eseményre rekordszámú, több mint négyszáz nevezés érkezett.

A gyulai színeket többek között Faniszló Máté képviselte, RAW Open Erőemelés 125 kilós kategóriájában. A Gyula Barbell Sport Club alapítója és atlétája mind a három számában új egyéni csúcsot állított fel, és az előkelő negyedik helyen zárta a versenyt (guggolás–240 kg, fekvenyomás–165 kg, felhúzás–260 kg).

Ezek az eredmények azért is elismerésre méltók, mert Faniszló Máté nem erőemelő, hanem crossfitter. A sportoló ezzel megkezdte felkészülését a Gyulán rendezendő Európa-bajnokságra.

– Gratulálok minden versenyzőnek a szép eredményekhez, és várlak benneteket Gyulára június 15–18. között WUAP Eb-re – nyilatkozta lapunknak Faniszló Máté.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)