Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bemutatkoztak a Nemzeti Együttműködési Alap kollégiumaiba delegált új megyei jelöltek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E. HÍREK • 2016. február 19. 19:00
Bemutatkoztak a Nemzeti Együttműködési Alap kollégiumaiba delegált új megyei jelöltek
Gyulán mintegy 30 millió forint jutott évente szakmai pályázatokra
A Nemzeti Együttműködési Alap rendszeresen pályázatokat ír ki az ország civil szervezetei számára, ám az azokat elbíráló kollégiumokba delegált helyi civilek képviselői ciklusa március végén lejár. Az új időszak új jelöltjei mutatkozhattak be február 19-én, a békéscsabai Körösök Völgye Látogatóközpontban.
____Eredeti-GYHRCSD_007.JPG

Képünkön (balról jobbra): Gyebnár Ágnes, Herczegné Szabó Marianna és Hajdu Lívia

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Ahogy az eseményen kiderült, február 24-én jár le a civil elektorállításra való jelentkezés határideje. A következő időszak megyei jelöltjei: a Közösségi Környezet kollégium részéről Gyebnár Ágnes, a Mobilitás és Alkalmazkodás kollégiumtól Hajdu Lívia, a Nemzeti Összetartozás kollégium részéről Bagyinszki Zoltán, a Társadalmi Felelősségvállalás kollégiumában Gábriel Pálné, Nagy Gábor és az Új Nemzedékek Jövőjéért kollégiumában Herczegné Szabó Marianna.

Hajdu Lívia új jelöltként kiemelte: köztisztviselőként nagyon hosszú ideje kapcsolatban áll már civil szervezetekkel, és elsődleges szakmai célja leginkább az, hogy azok értesüljenek majd a nekik szóló pályázati lehetőségekről.

Herczegné Szabó Marianna lapunknak azt is hozzáfűzte: a gyulai civil szervezetek mindig az elsők között voltak a támogatások tekintetében, elsősorban azért mert nagy számban adtak be jól megírt pályázatokat. 

– Gyulán 25 és 60 millió forint jutott évente működési támogatásokra, és mintegy 30 millió forint szakmai pályázatokra. Öröm látni, hogy a helyi civilek egy-egy nyertes pályázat esetén igyekeznek egymást is támogatni és segíteni, ahol csak lehet. Természetesen továbbra is az a cél, hogy Békés megyét hatékonyan képviseljük, lehetőség szerint a helyi önkormányzatokkal ­összefogásban – tette hozzá Herczegné Szabó Marianna

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)