Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szigetvári Viktor egyszerűen megköszönte, s elvitt Budapestre 250 aláírást Gyuláról, ahol szerintük gáz van

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • M-P. J.HÍREK • 2015. szeptember 03. 17:52
Szigetvári Viktor egyszerűen megköszönte, s elvitt Budapestre 250 aláírást Gyuláról, ahol szerintük gáz van
Az állítja az Együtt helyi politikusa, hogy Gyula besározódik, a város lakói ki lesznek szolgáltatva
Köszönöm szépen! – ezekkel a szavakkal vette át a Kossuth téren Szigetvári Viktor, az Együtt – a Korszakváltók Pártja elnöke azt a 250 aláírást, amit Gyulán gyűjtöttek össze a párt tagjai. A Gyulai Hírlap negyedórával korábban érkezett az eseményre. Ottlétünk idején a gyulai Kossuth téri sajtótájékoztató helyszínén felállított aláírásgyűjtő pultocskához két ember lépett oda. Az egyik férfi nemzeti dohányboltot keresett, szerkesztőségünk igazította útba az ötven év körüli turistát. A másik férfi örömmel lépett oda, hogy aláírjon, de amikor rájött, hogy nem a Fidesz gyűjti az aláírásokat, inkább meggondolta magát.
____Eredeti-DSCN3352.JPG

szigetvári viktor és a 250 aláírás a gyulai kossuth téren ma délután

Fotó: Gyulai Hírlap – M-P. J.

Köszönöm szépen! – ezekkel a szavakkal vette át a Kossuth téren Szigetvári Viktor, az Együtt – a Korszakváltók Pártja elnöke azt a 250 aláírást, amit Gyulán gyűjtöttek össze a párt tagjai.

Bod Tamás gyulai választókerületi elnök elmondta, hogy négy kérdésben szeretnének népszavazást. Az Együtt szerint a tankötelezettség korhatárát vissza kell állítani a 18. életévre. A párt szerint a nyugdíjas országgyűlési képviselőnek ne járjon egyszerre öregségi nyugdíj és parlamenti tiszteletdíj. Szigetváriék szeretnék eltörölni a kötelező kamarai tagságot. Az Együtt negyedik népszavazási javaslata pedig az, hogy minden szociálisan rászoruló gyermek az év mindennapján kapjon ingyenes étkeztetést az államtól. A baloldali párt szeptember végéig gyűjti az aláírásokat.

– Az emberek véleménye lesújtó a kormányról. Helyi ellenzéki politikusként néha én fogom vissza az embereket, hogy azt a hangot ne üssék meg a kormányfővel szemben – ecsetelte személyes tapasztalatait Bod képviselő.

A Gyulai Hírlap negyedórával korábban érkezett az eseményre. Ottlétünk idején a Kossuth téri sajtótájékoztató helyszínén felállított aláírásgyűjtő pultocskához két ember lépett oda. Az egyik férfi nemzeti dohányboltot keresett, szerkesztőségünk igazította útba az ötven év körüli turistát. A másik férfi örömmel lépett oda, hogy aláírjon, de amikor rájött, hogy nem a Fidesz gyűjti az aláírásokat, inkább meggondolta magát.  

Szigetvári Viktor az Együtt korrupcióellenes országjárása kapcsán érkezett a fürdővárosba. Minden városban próbálunk azért küzdeni, hogy a korrupciót leleplezzük – hangsúlyozta az elnök, aki gyors témaváltással megbukottnak pecsételte a Fidesz és a kormány menekültpolitikáját.

– A Fidesz nem képes a magyar emberek biztonságát garantálni, a menekültekkel szemben pedig embertelenül viselkedik. Az Együtt határozott álláspontja az, hogy emberségre, biztonságra, európai uniós megegyezési kényszerre és új bevándorláspolitikára van szükség – szögezte le Szigetvári.  

Bod Tamás véleménye szerint a gyulai önkormányzat – ahogy fogalmazott az önkormányzati képviselő – nagyon érdekes gázügyletet kötött egy feltételezett mutyi részeként, miután a piaci szolgáltató a rezsihazugság miatt felmondta a várossal a gázszerződést. Bod ugyan konkrétumokat nem tudott mondani, határozott véleménye mégis az volt: Gyula városa besározódik, a város lakói ki lesznek szolgáltatva egy tisztázatlan tulajdonosi háttérrel rendelkező cégnek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)