Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az MSZP szerint csak rá kell nézni Bod Tamásra, hogy lássuk, milyen szerény körülmények között él

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • M-P. J.HÍREK • 2015. augusztus 18. 12:57
Az MSZP szerint csak rá kell nézni Bod Tamásra, hogy lássuk, milyen szerény körülmények között él
Bod Tamás ma azt mondta: semmifajta bűncselekményt nem követtem el
– Semmifajta bűncselekményt nem követtem el. A határozatban benne van, én csupán véleményt nyilvánítottam. Bűncselekmény gyanúja fel sem merült – hangsúlyozta sajtótájékoztatóján Bod Tamás, aki ma a Kossuth téren beszélt a Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának határozatáról. Éppen azon a helyen állt, ahova a „Miből él Bod Tamás?”-molinót április 19-én, a baloldali demonstráció napján a tüntetés ellenzői kifeszítették.
____Eredeti-DSCN1.jpg

Bod Tamás és Vargáné Balázs Magdolna a gyulai kossuth téren

Fotó: Gyulai Hírlap – M-P. J.

Az Együtt–MSZP önkormányzati képviselőjének véleménye szerint a rendőrségi határozattal a hazug politikai vád cáfolatot nyert, sem lopási, sem rongálási szándéka nem volt, amikor a kandeláberek közé kifeszített molinót saját kezűleg levágta. Bod elvárja, hogy a történtek után a feljelentő kérjen elnézést tőle.

Sajtótájékoztatóján a Miből él Bod Tamás?-ügy kapcsán emlékeztetett arra, hogy politikai ellenfelei április 30-ig adtak határidőt neki arra, hogy módosítsa vagyonnyilatkozatát. Továbbra is készen áll egy vagyon-felülvizsgálati eljárásra. Szerinte nem csak a lopással kapcsolatos vádak, hanem a megélhetésével kapcsolatos vádak is megdőltek. Azok beszélnek lopásról, akik szétlopják az országot – hangoztatta Bod Tamás.

– Nem az a kérdés, hogy Bod Tamás miből él. Naponta milliárdok tűnnek el a zsebünkből. Ellenző van némely emberek szemén – ezt már az MSZP gyulai elnöke fogalmazta meg. Vargáné Balázs Magdolna szerint „Bod Tamás az, aki a szemünk előtt láthatóan igencsak szerény körülmények között él, csak rá kell nézni”. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)