Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Erdélyben és Európa más színpadain is turnézik a gyulai Dirty Slippers

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • KULTÚRA • 2014. május 19. 11:00
Erdélyben és Európa más színpadain is turnézik a gyulai Dirty Slippers
Románia egyik vezető zenei menedzsmentje, a Tribute Events szerződtette a srácokat
Dirty Slippers

A gyulai Dirty Slippers együttes háza táján igencsak zajlik az élet, a 2014-es év első fele már több sikert is hozott a pop-rock csapatnak.

A tavaly karácsonykor debütált Caroline című videoklip a hazai zenetévék mellett Németország, Románia, Szerbia és Szlovákia zenecsatornáinak műsorába is bekerült, utóbbi országban a slágerlistára is felkerült. A dal felkeltette az amerikai The Last Vegas sztárcsapat figyelmét is, akik idei Európa turnéjukra meghívták a Dirty Slippers-t. Az amerikai rockerek eddigi pályafutásuk során olyan legendákkal koncerteztek együtt, mint az AC/DC  vagy a Guns 'n' Roses.

A Gyulai Hírlapnak Lobó-Szalóky Lázár énekes-gitáros elmondta, a Dirty Slippers június 1-jén, Budapesten a Fészek Klubban kezdi a közös turnét és június 7-én Németországban, Arnstadt-ban zárja. Egy hét alatt, hét koncertet adnak négy országban, amelyről videoklip is készül.

Május elején fellépett a banda a sepsiszentgyörgyi Szent György Napok nagyszínpadán is, és a koncert után Románia egyik vezető zenei menedzsmentje, a Tribute Events szerződtette a srácokat, akik saját bevallásuk szerint a kezdetek óta fontosnak tartják a határon túli magyar rajongókkal való kapcsolattartást.

Mindezek után indulhatnak a bulik a határokon túl is: Erdélyben és Európa más színpadain.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)