Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Továbbra is Janics Borbála a Gyulai Nyugdíjasok Polgári Egyesületének az elnöke

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • H. É. • HÍREK • 2013. március 21. 19:08
Továbbra is Janics Borbála a Gyulai Nyugdíjasok Polgári Egyesületének az elnöke
A régi - új elnök a ma délután megtartott közgyűlésen az elmúlt év eseményeiről adott számot
Janics Borbála. Fotó: Gyulai Hírlap - Oláh Szabolcs

Tartalmas évet tud maga mögött a Gyulai Nyugdíjasok Polgári Egyesülete. Szinte nem telt el úgy egy hónap, hogy valamilyen programmal ne készült vona a nyugdíjasklub: városi megemlékezésekkel, kerti rendezvényekkel, kirándulások szevezésével segítették az időskori aktivitást – derült ki Janics Borbála elnök beszámolójából a ma kora este megtartott közgyűlésen.

A Katolikus Közösségi Házban megtartott rendezvényen tiszteletét tette Gajda Róbert és Alt Norbert alpolgármester, valamint Kónya István, a megyegyűlés alelnöke is.

Gajda Róbert rendszeres résztvevője az egyesület rendezvényeinek. A politikus kinyilvánította, hogy megtisztelőnek tartja az egyesület meghívását és megköszönte a városvezetést támogató munkájukat. Arra kérte a szervezet száz főt meghaladó tagságát, hogy tartsák és erősítsék meg az aktivitásukat, és folytassák mindazt az alulról jövő polgári szerveződést, ami mindig is jellemző volt Gyulára.

A közgyűlésen az éves beszámoló és az alapszabály-módosítás után 41 – 12 arányban ismét Janics Borbálát választották meg elnöküknek az egyesület tagjai.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)