Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idén elmaradt a gyulai nyugdíjasok legtöbb programja

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2020. november 04. 10:00
Idén elmaradt a gyulai nyugdíjasok legtöbb programja
Közgyűlést tartott a Gyulai Nyugdíjasok Polgári Egyesülete

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Közgyűlést tartott a Gyulai Nyugdíjasok Polgári Egyesülete november 3-án Erkel Ferenc Művelődési Központban. Az eseményen sorra vették az elmúlt év legfontosabb eseményeit, és Görgényi Ernő polgármester is válaszokat adott a résztvevők legfontosabb kérdéseire. 

Bálányi Györgyné elnök lapunknak elmondta: minden év novemberében összegyűlnek a tagjaik, hogy értékeljék az elmúlt évet, a következő időszak célkitűzéseit pedig minden év februárjában fogalmazzák meg. 

– A koronavírus-járvány miatt ez az évünk nem volt annyira eseménydús, mint szerettünk volna. Tavaszra egy Baja környéki kirándulást terveztünk, amelyet a nagy meleg miatt őszre tettünk át, de akkor sem tudtuk megrendezni – fejtette ki.

Mint mondta, azért nem maradtak programok nélkül: gyulaváriban meglátogatták a kastélyt és a sörfőzdét, de más, kisebb, környékbeli kirándulásokat is szerveztek.

 

bálányi györgyné

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

– Nyáron kirándultunk, bográcsoztunk, a várba is eljutottunk, így azért voltak kisebb programjaink. Decemberben lett volna egy vacsoránk, de úgy gondolom, abból idén nem lesz semmi – tette hozzá.

Jelezte: a közgyűléseikre a város polgármesterét is meghívják, aki válaszol a kérdéseikre, és összegzi az elmúlt hónapok legfontosabb helyi eseményeit, fejlesztéseit. 

Görgényi Ernő többek között arról beszélt, hogy a turizmus csökkenése érezhető volt a fürdővárosban is. A városvezető arról is beszámolt, hogy átvette az Airbus-gyár építési engedélyét tartalmazó határozatot a Békés Megyei Kormányhivataltól, így jó eséllyel hamarosan sor kerülhet a helikorpteralkatrész-gyár ünnepélyes alapkőletételére.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)