Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Közgyűlést tartott a Gyulai Nyugdíjasok Polgári Egyesülete

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2021. november 02. 18:00
Közgyűlést tartott a Gyulai Nyugdíjasok Polgári Egyesülete
A közösség decemberben ünnepelné meg fennállásuk tizenötödik évfordulóját

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Közgyűlést tartott a Gyulai Nyugdíjasok Polgári Egyesülete november 2-án az Erkel Ferenc Művelődési Központban.

A közgyűlést minden évben megrendezik – kezdte beszámolóját lapunknak Bálányi Györgyné elnök. Az esemény szervezője a nap programját is ismertette. 

Kiemelte: a programon Görgényi Ernő polgármester is részt szokott venni, aki mindig ismerteti a gyulai aktualitásokat, beszámol a fejlesztésekről és sorra veszi mindazokat a terveket, amelyek a jövőben várhatóak városunkban. 

Az eseményen kiderült, hogy a nyugdíjasok számos programot szerveztek idén is. Ősszel Baján kirándultak, több mint negyvenen, a közgyűlésen a háromnapos eseményen készült videókat is megtekintették. 

Az egyesület elnöke hozzátette: decemberben jubileumi vacsorával készülnek, hiszen közösségük tavaly lett 15 éves. A csapat még nem tudja, hogy a vírushelyzet engedi-e, hogy megtartsák az eseményt, de lapunknak elmondták: egyelőre mindent úgy szerveznek, mintha biztosan ünnepelhetnének az év végén.

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Görgényi Ernő lapunknak elmondta: minden alkalommal nagy örömmel érkezik az idősek rendezvényére, leginkább azért, mert azon a múltbéli fejlesztések és jövőbeli tervek mellett a résztvevők ötleteit és javaslatait is meghallgathatja. 

A városvezető beszélt az Airbus-gyár beruházásának aktualitásairól, a Gyulai Várfürdő fejlesztéséről, valamint arról, hogy a zöldfelületek növelése továbbra is céljuk. Kiemelte: a legfontosabb, hogy a résztvevők ezen a programon javaslatokat tehetnek, hozzátehetik elképzeléseiket az elhangzottakhoz

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)