Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nem jelölteti magát Zalai Mihály

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2024. február 26. 14:34
Nem jelölteti magát Zalai Mihály
Békés Vármegye Önkormányzatának elnöke tizennégy éve van a vármegyei politika első vonalában

Fotó: Békés Vármegye Önkormányzata

Nem jelölteti magát a Fidesz–KDNP Békés vármegyei listáján a 2024-es önkormányzati választásokon Zalai Mihály, Békés Vármegye Önkormányzatának elnöke – tudatta közleményében.

„Ötvenegy éves vagyok, és szeretném magam kipróbálni az élet más területén is, ugyanakkor az elmúlt évtizedekben megszerzett tudásomat és tapasztalatomat továbbra is az itt élők érdekében szeretném kamatoztatni” – írta.  

„Bízom benne, hogy a választók többsége június 9-én továbbra is a Fidesz–KDNP listáját fogja támogatni a vármegyei önkormányzati választásokon. Azt a politikai közösséget, ahová közös értékrendünk alapján én is tartozom, és tartozni fogok a jövőben is” – tette hozzá.

Zalai Mihály huszonkét éve önkormányzati képviselő, az utóbbi tíz évben a Békés vármegyei közgyűlésben. Tizennégy éve van a vármegyei politika első vonalában: volt szülővárosa, Orosháza alpolgármestere, közel egy évig polgármesteri jogkörben is, majd tíz éven keresztül a vármegyei közgyűlés elnöke.

„Olyan sikeres négy évet tölthettem el 2010 és 2014 között Orosházán, amelyre a mai napig jó szívvel és nosztalgiával emlékezem. A vármegyei közgyűlésben végigdolgozott tíz év is sikeres és eredményes volt: 146 milliárd forintnyi területfejlesztési forrás felhasználását koordináltuk eredményesen; az elmúlt évek fejlesztései minden település arculatán nyomot hagytak. A vármegyei identitás erősítését is fontosnak tartottam: nyolc alkalommal szerveztük meg eddig a nagysikerű Vármegyenapot” – fejtette ki.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)