Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba
Már nyomdában van a Gyulai Évszázadok Alapítvány új, tizenhetedik kötete, A gyulai cukrászatról című album – tájékoztatta lapunkat Durkó Károly, az alapítvány elnöke, a könyv egyik szerzője.
Elmondta: a sok száz fotóval, dokumentummal illusztrált, 208 oldalas kiadványban az egyetemes és hazai cukrásztörténeten keresztül dolgozzák fel a gyulai cukrászat történetét.
Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba
A könyv szerzői Durkó Károly mellett: Balogh Dorottya, Durkó Áron és Székely Árpád.
Mint megtudtuk, az albumot december 5-én 17 órától mutatják be a Mogyoróssy János Városi Könyvtárban.
Képünkön (balról jobbra): Kereki László, a Dürer Nyomda géptermi művezetője, Székely Árpád, Balogh Dorottya és Durkó Károly
Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba