Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Remekeltek a gyulaiak a hazai rendezésű tornán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 09. 10:00
Remekeltek a gyulaiak a hazai rendezésű tornán
63. alkalommal rendezték meg a Dr. Komjátszeghy Endre Emlékversenyt

Fotó: Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub

Immár hatvanharmadik alkalommal rendezték meg a Dr. Komjátszeghy Endre Emlékversenyt Gyulán. A Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub legrégebb óta futó tornáján négy korosztály versenyzői néztek szembe egymással.

Az F14-es korosztályban a Sportmánia versenyzője, Benedek Zalán diadalmaskodott, a döntőben az első kiemelt gyulait, Mátyás Hunort legyőzve. Az elődöntőben Juhász Márton (Bíbic TC) ellenfele a hazai színeket képviselő Kiss Kevin volt. A hazai győzelem sajnos párosban sem sikerült, Mátyás Hunor és Kiss Kevin nem tudott kiállni a fináléban, így a Juhász Márton/Szabó Barnabás (Bíbic TC) kettőshöz került a trófea.

Az F2-es kategóriában is borult a papírforma, a gyulai színekben versenyző Mateja Gojkovic a legjobb négy között gémet sem engedett Laurentiu Sabaunak, majd a döntőben szetthátrányból fordított, és 3:6, 6:4, 10:6-ra nyert az első kiemelt Miljanic Markóval (PG Tenisz) szemben. Párosban Sztasák Jonatán (Tenisz Műhely) és Valkusz Márk (Golden Ace) duó állhatott a dobogó tetejére, szoros meccsen 5:7, 6:2, 10:7-re verték Mihály Leventét (Békéscsaba Előre TK) és Varga Ákost (DEAC). A dobogó harmadik fokára Lovász Zoltán (TSZSK Gyula) és Nagy Attila (Városmajori Teniszklub) kettőse és Barta Balázs Ödön (TSZSK Gyula) és Belanka Ádám (Tréning Center) páros állhatott.

Az F3-as versenyszám Fejes Ádám (Orosháza) sikerét hozta, az elődöntőben a második kiemelt Kincses Bencét (TSZSK Gyula) búcsúztatta, a döntőt viszont játék nélkül nyerte, Nagy Attila (Városmajori Tenisz Klub) ugyanis nem tudott kiállni ellene.

Az N2-es kategóriában Buchholz Bora Gizella (Gellért SE) ünnepelhetett, az első kiemelt Beer Jázmin Rebeka (Sarkadi Lendület) 2:6, 0:3-as állásnál feladni kényszerült a finálét. A kategória bronzérmes helyére Gyurkó Anita (TSZSK Gyula) és Péter Lili (DEAC) állhatott fel. Párosban gyulai siker született: Kovács Hédi (TSZSK Gyula) Beer Jázminnal az oldalán 7:5, 4:6, 10:4-re nyert a DEAC-os Péter Lili, Bányai Boglárka duó ellen, a harmadik helyen a Csukás Réka (TSZSK Gyula), Varga Adél (DEAC), valamint a Gyurkó Anita (TSZSK Gyula), Dreher Viktória (Gyöngyös) kettős végzett.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)