Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Oláh Imre duplázott a magyar bajnokságon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. július 29. 16:00
Oláh Imre duplázott a magyar bajnokságon
A gyulai teniszező párosban és vegyes párosban is a dobogó legfelső fokára állhatott 

Budapest adott otthont a tenisz szenior országos magyar bajnokságának július 20–23. között. A seregszemlén a gyulai TSZSK versenyzője, Oláh Imre is pályára lépett.

Oláh Imre elmondta, először a férfi páros küzdelmeire került sor, ahol mindkét ellenfelüket 6:3 6:2 arányban sikerült felülmúlniuk páros partnerével, Monostori Tamással. A gyulai játékos ezzel az eredménnyel megszerezte ITF Master Tour szenior pályafutása első tornagyőzelmét férfi párosban, amelyért újabb nemzetközi pontokat zsebelhetett be.

Oláh Imre a folytatásban a vegyes páros mérkőzésre koncentrált, ahol Csizi Evelinnel oldalán nézett szembe ellenfeleivel.  

– Könnyen ment az összeszokás, hiszen az első mérkőzésen 6:2 6:1-re sikerült győzedelmeskedünk, a döntő mérkőzés pedig 6:3 6:4-es végeredménnyel zárult. Nehéz időkön vagyok túl. Az Európa-bajnokságon kialakult egy csonthártyagyulladás, amely nem múlt el nyomtalanul. Nagyjából három hétig nem tudtam érdemi munkát végezni, viszont vészesen közeledett az OB kezdete. Úgy döntöttem, hogy muszáj elkezdenem az edzéseket. Az elmúlt másfél hétben minden nap kint voltam a teniszpályán. Előfordult olyan is, hogy napi kétszer edzettem a nagy meleg ellenére is. Úgy gondolom, hogy az edzéseknek köszönhetően elég jó erőnléti állapotra sikerült szert tennem. Már csak a mérkőzés rutin hiányzott. Bíztam abban, hogy szettről szettre jobban fogok játszani. Szerencsére ez így is lett, s az utolsó meccsen már-már a régi, számomra is elfogadható formámat tudtam mutatni. Természetesen ezen mérkőzések megnyerése nem sikerülhetett volna partnereim csodás játéka nélkül, így ezúton is szeretnék nekik nagy-nagy köszönetet mondani – értékelte magyar bajnoki sikerét Oláh Imre.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)