Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dr. Bánhegyi Róbert János az év legkiemelkedőbb tudományos munkáját végző szakorvosa lett

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MPHÍREK • 2023. április 23. 08:39
Dr. Bánhegyi Róbert János az év legkiemelkedőbb tudományos munkáját végző szakorvosa lett
„A díj óriási megerősítést jelent számomra”

„Az év legkiemelkedőbb tudományos munkáját végző szakorvosa” lett dr. Bánhegyi Róbert János, a Békés Vármegyei Központi Kórház onkológiai centrumának vezető-helyettese. A Richter Érdemérem Díjakat idén szakorvosok vehették át. Az ünnepélyes díjátadó ünnepséget április 21-én tartották meg.

a zsűritagok és a díjazottak

Forrás: weborvos.hu

Mint írta közösségi oldalán, „örömmel tudatom veletek, hogy tegnap jelentős tudományos elismerésben és megtiszteltetésben részesülhettem. Budapesten átvettem a Richter Érdemérem Díj pályázat különdíját Az év legkiemelkedőbb tudományos munkáját végző szakorvosa kategóriában az onkodiabetológiai tudományág hazai megismertetésében végzett évtizedes kutatási és tudományos publikációs tevékenységemért. A díj óriási megerősítést jelent számomra, hogy a jó úton haladok, s külön örömmel tölt el, hogy ezen munkámmal is segíthetem a daganatban, diabéteszben és elhízásban szenvedő betegek ellátását”.

Forrás: Facebook

A gyulán élő onkológus, belgyógyász, haematológus szakorvos pályamunkájának témája és célja, hogy „egy onkodiabetológiai témájú, a rendelkezésre álló nemzetközi és hazai ismeretanyagot, valamint a saját eredményeiket is összefoglaló szakkönyv kerülhessen kiadásra. A szakkönyv kiadásának megvalósulása már rövid távon is segítheti a daganatos betegellátást, hosszabb távon pedig szerepet játszhat az egészségügy, ezen belül az onkológiai ellátórendszer terheinek csökkentésében” – írta a weborvos.hu.

Dr. Bánhegyi Róbert Jánost 2018-ban az év onkológusának választották.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)