Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egy győzelemmel és egy vereséggel folytatta a Gyulai Vízilabda Klub

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 23. 09:00
Egy győzelemmel és egy vereséggel folytatta a Gyulai Vízilabda Klub
A fürdővárosi együttes szegedi és kecskeméti ellenfelek ellen szállt vízbe 

Hódmezővásárhelyen rendezték meg a gyermek IV. korosztályosok vidékbajnokságának soros fordulóját, amelyen a Gyulai Víziladba Klub a listavezetővel és a sereghajtóval mérte össze tudását – olvasható a csabapolo.hu bejegyzésében. 

Gyulai VK–Szegedi Vízipóló Suli 3–6 (0–1, 0–2, 0–0, 3–3) 

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek IV. korosztály, Hódmezővásárhely. V.: Katona Imre. Gyula: Veszeli – Tóth Z., Uhrin Zs. 2 (1), Bódi 1, Szeidler, Balogh Cs., Uhrin B. Cs.: Kálmán (kapus), Selypes. Edző: Csabai Zoltán, Szilvásy Attila. Gól emberelőnyből: 0/0, ill. 5/1. Büntetők: 1/1, ill. 4/2. Kipontozódott: Tóth Z. 

Gyulai VK–Kecskeméti Sportiskola 11–1 (5–0, 2–0, 3–1, 1–0) 

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek IV. korosztály, Hódmezővásárhely. V.: Piti László. Gyula: Kálmán – Tóth Z., Uhrin Zs. 6 (1), Bódi 4, Szeidler, Balogh Cs., Uhrin B. 1. Cs.: Veszeli (kapus), Balogh B., Korcsok K., Csendes, Selypes. Edző: Csabai Zoltán, Szilvásy Attila. Gól emberelőnyből: 1/1, ill. 2/0. Büntetők: 2/1, ill. 1/1. 

 – Betegségek miatt a kezdőcsapatunkból ketten, Suhajda Soma és Gál Benett is hiányztak. Ez az első találkozón érződött is, hiszen Gál Benett a védekezésben oszlopos tagunk, Suhajda Soma pedig a házi gólkirályunk. Nem véletlen, hogy az első három negyedben kicsit megilletődöttek voltak a gyerekek, akik gondolatban gólgyárosunkat keresték a medencében, csak a záró negyedre hitték el, hogy más is termelhet gólokat. A második derbin eleve mi voltunk az esélyesek, itt már meggyőző játékkal nyert a gárda. A védekezésünk mindkét meccsen dicsérhető, hiszen a két találkozón mindössze hét gólt kaptunk, ráadásul a másodikon bekapott egyetlen találat büntetőből esett. Amit ki lehetett hozni ebből a napból, azt ki is hozta a csapat – értékelte a forduló tapasztalatait Csabai Zoltán edző. 

Az állás a hetedik kör, 14 forduló után: 1. Szegedi Vízipóló Suli 42, 2. Legrand Szentesi VK 27, 3. Szolnoki Dózsa 28, 4. Spartak Patent Subotica Szabadka 20, 5. Hódmezővásárhelyi VSC 16, 6. Gyulai VK 9, 7. Kecskeméti Sportiskola 0.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)