Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Rászorulóknak ajánlotta fel hagyatékát Mikus Éva

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2022. december 19. 11:00
Rászorulóknak ajánlotta fel hagyatékát Mikus Éva
Azt kérte, hogy tárgyaival a szegényeket támogassák

A jótékony kezdeményezéseiről ismert Mikus Éva tevékenységét lánya viszi tovább, aki az elmúlt hónapokban a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközponttal közösen szervezett több jótékonysági akciót. Krisztina Cerny lapunknak elmondta: édesanyja kérése volt, hogy amennyire csak tudja, folytassa a megkezdett utat.

– Édesanyám azt szerette volna, ha hagyatéka is olyanokhoz kerül, akik hasznát tudják venni. Azért léptem kapcsolatba a gyulai kastéllyal, hogy segítsenek olyan rászorulókat találni, akik akár a megmaradt csomagokat, kisebb nagyobb tárgyakat, akár a bútorokat fel tudják használni – ismertette a részleteket lapunknak Krisztina Cerny.

Hozzátette: bár távol él a fürdővárostól, amennyire lehet, igyekszik majd édesanyja jótékony akcióit folytatni. 

Dombi Ildikó, a kastélyt is üzemeltető Erkel Ferenc NKft. kiállítóhelyekért felelős ügyvezetője kérdésünkre elmondta: hamar meglett az a család, amely számára hasznos volt a felajánlás.

– Mindig örömmel segítünk a hasonló helyzetekben, az országos cipősdoboz-akcióhoz is minden évben csatlakozunk. Amikor Mikus Éva lánya megkeresett minket az ötlettel, igyekeztünk a lehető legtöbbet segíteni neki a család kiválasztásában és a szállításban. Bízunk benne, hogy az együttműködésünk tovább folytatódik – fejtette ki az ügyvezető.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)