Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Két nagyon szoros csata négy békéscsabai pontot eredményezett

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. december 19. 10:00
Két nagyon szoros csata négy békéscsabai pontot eredményezett
Folytatódott a serdülő vízilabdázók vidékbajnoksága

Pribojszki Bálint kapus ötvenszázalékos védési hatékonysággal játszott a bajaiak ellen

Fotó: T. Petka Anita

Baja adott otthont a serdülő korosztályú vízilabdázók vidékbajnokságában a harmadik körnek a délkeleti csoportban. A Csabai Csirkefogók VK a mezőtúriakkal és a házigazdákkal mérkőzött meg, a két összecsapást négy ponttal zárta a csapat – írta a csabapolo.hu.

Csabai Csirkefogók VK–Invictus SC Mezőtúr 7–6 (4–2, 1–2, 0–2, 2–0)

Békéscsaba: Lisztes – Tasnádi, Szathmáry Zs., Pojendán 1, Pónya O. 3, Kovács B. 2, Rácz 1. Cs.: Such, Suhajda Z., Bazsó, Orosz B. Edző: Fodor Ádám. Gól emberelőnyből: 8/2, ill. 9/3. Büntetők: 0/0, ill. 0/0. Kipontozódott: Tasnádi, Pojendán.

Csabai Csirkefogók VK–Sugovica VSE Baja 7–7 (2–5, 0–1, 4–0, 1–1)

Békéscsaba: Pribojszki – Tasnádi, Szathmáry Zs., Pojendán 2, Pónya O., Kovács B. 1, Rácz 2. Cs.: Such, Suhajda Z., Bazsó 2, Orosz B., Csüllög, Lisztes. Edző: Fodor Ádám. Gól emberelőnyből: 4/1, ill. 3/0. Büntetők: 0/0, ill. 0/0.

– Mivel fiataljaink jelentős része az országos utánpótlás-bajnokságban is játszik, itt a cél a tanulás, a játék élvezete. A mostani csapatösszetételben nyújtott teljesítménnyel elégedett vagyok, a gyerekek végig jól koncentráltak, kihozták magukból a maximumot. Az első összecsapáson jól kezdtünk, aztán jött egy kisebb hullámvölgy, amikor ellenfelünk fordított, de a mieink szépen összekapták magukat, és a végén szoros csatában behúzták a három pontot. A hazaiak ellen viszont fordított volt a helyzet: nagyon rosszul kezdtünk, semmi sem ikerült, de ezúttal is helyén volt a srácok szíve, és a négygólos hátrányt ledolgozták, sőt, a vezetést is átvettük. Akár nyerhettünk is volna, de a lényeg, hogy mindenki élvezte a napot, és sokat játszhatott – nyilatkozta Fodor Ádám edző.

Az állás a harmadik kör (hat forduló) után: 1. Kecskeméti Sportiskola 18, 2. Invictus SC Mezőtúr 7, 3. Csabai Csirkefogók VK 7, 4. Sugovica VSE Baja 2.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)