Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vereséggel búcsúzott az őszi szezontól a gyulai kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. december 19. 08:45
Vereséggel búcsúzott az őszi szezontól a gyulai kézilabdacsapat
ENUSE–CZ-Gyulasport NKft. 30-25 (15-13)

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság őszi zárófordulójában a CZ-Gyulasport NKft. csapata az ENUSE együtteséhez utazott december 17-én. Zöldi-Tóth Katalin gárdájának nem sikerült győzelemmel búcsúznia az évtől a szászbereki sportcsarnokban.

CZ-Gyulasport NKft.: Mike M., Lukács N. (3), Illyés L. (5), Szögi T. (5), Zöldi-Tóth K. (3), Farkasinszki D.(3), Kovács K. Csere: Antal X. Juhász P. (kapusok), Milyó A. Ladics V. Kertes S. Nagy P.(2), Szabó K. (1), Vólent L. (4/1). Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin.

A gyulai együttes az előző fordulóban pontokat veszített szarvasi riválisa ellen, így a tabella negyedik helyéről várta az őszi szezon utolsó mérkőzését. A gárda a mezőny első harmadába tartozó szászbereki csapat ellen lépett pályára.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, két közel azonos képességű csapat találkozott egymással. Végig nagy iramú mérkőzést láthattak a szurkolók, az első félidőben még nem lehetett megjósolni, hogy melyik csapat hagyja el győztesen a pályát.

A 10. percben 5-5-ös állást mutatott az eredményjelző, a folytatásban azonban a hazai együttesnek jött ki jobban a lépés, és a félidő végéig őrizni tudta egy-két gólos előnyét.

A második félidőben már több technikai hiba csúszott a vendégcsapat játékába, amit a hazaiak könyörtelenül kihasználtak.

A mérkőzés alakulása: 10. perc: 5-5, 15. perc: 9-8, 25. perc: 14-10, 30. perc: 15-13, 40. perc: 21-16, 50. perc: 25-20, 55. perc: 26-23 és 60. perc: 30-25.

A CZ-Gyulasport NKft. csapata elszenvedte ötödik vereségét, így a tabella hatodik helyéről várhatja a tavaszi folytatást.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)