Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ideiglenesen bezár a gyulai 2-es posta, november 12-én már nem nyitnak ki

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MPHÍREK • 2022. október 30. 09:37
Ideiglenesen bezár a gyulai 2-es posta, november 12-én már nem nyitnak ki
A Magyar Posta ideiglenesen 366 posta működését szünetelteti

A Magyar Posta az energiafelhasználás érdemi csökkentése érdekében arról döntött, hogy ideiglenesen szünetelteti 366 posta működését – írta a posta.hu.

Közleményükben azt írták, a háború és a szankciók miatt kialakult, egész Európát sújtó energiaválság okán egyre több ország és egyre több vállalat vezet be rendkívüli takarékossági intézkedéseket az energiafelhasználás csökkentése érdekében.

A Magyar Posta takarékossági intézkedése 210 települést érint. Békés megyében például Békéscsabán hat kisposta működését függesztik fel. Gyulán a várfürdő nyári bejáratánál található 2-es posta zár be ideiglenesen.

Mint írták, társaságuk folyamatosan gondoskodik az ügyfelek megfelelő tájékoztatásáról, az érintett posták 2022. november 11-ig állnak az ügyfelek rendelkezésére. Az érintett posták teljes listája itt érhető el.

Azt is írták, hogy azokon a településeken, ahol több szolgáltatóhely működik, ott a fennmaradó szolgáltatóhelyek megemelt kapacitással, több ügyfélkiszolgáló pulttal fogadják az ügyfeleket, míg azokon a településeken, ahol nincs másik nyitvatartó posta (109 település), a szolgáltatások a máshol már jól bevált mobilposta segítségével lesznek elérhetők.

A Magyar Posta közleményében hangsúlyozta, hogy az intézkedéssel érintett 740 dolgozó nem veszti el munkáját, mindegyük más postahelyre kerül átirányításra. A változás nem érinti a postai küldemények házhoz kézbesítését.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)