Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Békés megyében is megkezdték a felkészülést a határvadászjelöltek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. augusztus 17. 09:30
Békés megyében is megkezdték a felkészülést a határvadászjelöltek
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Fotó: police.hu

Az oktatás Orosházán zajlik, a képzést eredményesen befejező határvadászok a lőkösházi, battonyai és gyulai határrendészeti kirendeltségeken teljesítenek majd szolgálatot – írja a police.hu.

A Békés megyei Orosházán is elindult az oktatása azoknak, akik a Készenléti Rendőrség újonnan létrejövő, speciálisan az államhatár őrzésére és a jogellenes migráció megakadályozására irányuló feladatokat ellátó új állománycsoportjába jelentkeztek és teljesítették a felvételi követelményeket. A leendő határvadászokat az első tanítási napjukon, augusztus 16-án dr. Kis Péter r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott rendőrfőkapitánya és Nagy Gyula r. alezredes, a Készenléti Rendőrség Regionális Bevetési Igazgatóság Bevetési Főosztály VIII., XXIV-es Bevetési Osztályának vezetője köszöntötte. A toborzás azonban a képzéssel párhuzamosan tovább folytatódik.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700) folyamatosan várja azok jelentkezését, akik érdeklődnek a határvadász hivatás iránt. Az Orosházi Határvadász Toborzó Iroda címe és telefonszáma: Orosháza, Gyopárosi út 1. Telefonszám: +36 30/663-1522, +36 30/ 144-3008. De Békés megyében is bármelyik rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen lehet információt, segítséget kérni a jelentkezéshez. A rendőrség honlapján is megtalálható a jelentkezés feltételeiről és a képzésről szóló tájékoztató. Békés megyében a Lőkösháza, Battonya és Gyula Határrendészeti Kirendeltségeken látnak majd el szolgálatot a leendő határvadászok.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)