Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nívós versenyen a gyulai teniszezők

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. július 20. 15:00
Nívós versenyen a gyulai teniszezők
Alt Ádám és Kincses Bence is bronzéremmel zárta a kiskunfélegyházi tornát

Gyulai érmek is születtek az ERSTE HAND BMW Openen, amelyet július 9–11. között rendeztek meg Kiskunfélegyházán. Az F2-es versenyszámban több top 100-as teniszező is rajthoz állt, és az F3-as és az F14-es versenyszámban is erős mezőny gyűlt össze – olvasható a gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub közösségi oldalán.

kincses bence párosban állhatott dobogóra kiskunfélegyházán

Fotó: facebook.com/TSZSKGyula

Mint írták, a klubot négy versenyző képviselte a teniszkupán. A F14-es kategóriában a korosztályánál két évvel fiatalabb Thúróczy Hunornak nem sikerült megverni a csoport egyik legjobbját, Sonkodi Boldizsárt, akit a következő körben Alt Ádám 6:3, 6:0-s győzelemmel búcsúztatott. Utóbbi az elődöntőben a ranglista 14. helyén álló Vitéz Csongor ellen is vezetett, az első szett után azonban az ellenfele húzta be a másodikat. A döntő szettes tízes tie-breakban nem volt a gyulai játékos mellett a szerencse, az utolsó ütőjében is elszakadt a húr, így 3:6, 6:4, 10:6-os arányú vereséget szenvedett nyíregyházi ellenfele ellen, aki magabiztosan nyerte a döntőt. Szabó Ákos is győzelemmel kezdett, a következő körben azonban a későbbi második helyezett búcsúztatta őt.

A felnőttek versenyszámában a gyulai színeket Kincses Bence képviselte, akinek nem volt könnyű dolga előzetesen, hiszen a sorsolás napján meghúzta a térdszalagját. Az F2-es versenyszámban így is a későbbi döntőstől kapott ki, a döntő szettben 11:9 arányban. Párosban összejött az érem a gyulai versenyzőnek: az ob II.-es gyulai csapatban játszó Belanka Ádámmal az elődöntőig meneteltek, ahol a későbbi győztes Závaczki testvérpártól kaptak ki.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)