Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Többféle ízesítésű sörös grillkolbászokat dob piacra a Gyulahús Kft. és a Csíki Sör Manufaktúra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2022. június 10. 14:00
Többféle ízesítésű sörös grillkolbászokat dob piacra a Gyulahús Kft. és a Csíki Sör Manufaktúra
A termékek a gyulai Tiltott Csíki Söröző és Étterem kínálatában is megtalálhatóak majd

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Közös terméket dob piacra a Gyulahús Kft. és a Csíki Sör Manufaktúra, a közös fejlesztés eredményeként többféle fűszerezéssel készült sörös grillkolbászok kerülnek a boltok polcaira. 

A termék bemutatóján Fabulya Attila nemzetközi sörbírálótól megtudtuk, Gyulán, a Tiltott Csíki Söröző és Étterem kínálatában is megtalálhatóak majd a különlegességek. 

– A Gyulahús Kft. és a Csíki Sör Manufaktúra szakemberei háromfajta – csomboros, gyömbéres és mézes-csilis – ízesítésben álmodtál meg ezt az innovatív terméket. 

Mint mondta, a manufaktúra egyik küldetése, hogy a határon túli magyarok és az anyaország közötti kapcsolat nemcsak társadalmi, hanem gazdasági szinten is erősödjön. Fabulya Attila kiemelte: a hasonló események jelképes kézfogásnak tekinthetők a két régió között.

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Daka Zsolt, a Gyulahús Kft. ügyvezetője elmondta: több kollégájuk közös munkájának köszönhető a termék létrejötte, amelynek ötletével az év elején keresték meg a kollégái. Hangsúlyozta: ha két erős brand összeáll, erősíthetik egymást.

– Megalakulásunk óta nagyon fontos számunkra az innováció a termékek fejlesztésében. Azt reméljük, ez az új termék is „megállja majd a helyét” a piacon. 

Koncz Gábor ötletgazda, a Gyulahús Kft. kereskedelmi igazgatója úgy fogalmazott, hogy a termékek az anyaország és Székelyföld összefogásának szimbólumai. 

Hozzátette: az együttműködés folytatódik, hiszen már elkészült a gyulai kolbászfűszerekkel ízesített Csíki csipsz, amely szintén egyre több üzletben elérhető lesz a jövőben.

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)