Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fotó- és videópályázat a víz világnapja alkalmából

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • MAGAZIN • 2022. március 02. 13:00
Fotó- és videópályázat a víz világnapja alkalmából
Gyulai általános és középiskolások jelentkezését várják

Mit tehetek én? címmel, a víz világnapja alkalmából hirdet fotó- és videópályázatot gyulai általános és középiskolásoknak a fürdővárosi önkormányzat a Helyi klímastratégia kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás Gyula városában című projekthez kapcsolódóan.

Az európai uniós támogatásból megvalósuló pályázat egyik részeleme egy tanulmányi verseny szervezése, amely során a tanulók megismerhetik az éghajlatváltozással összefüggő problémákat, és megoldási javaslatokat is kaphatnak azokra. A megmérettetéshez kapcsolódó fotó- és videópályázat résztvevőinek egy figyelemfelkeltő fotót vagy rövid videót kell készíteniük, a téma: „mit tehetek én a Föld vízkészletének megóvása és körültekintő felhasználása érdekében”.

A pályaműveket a kehop_gyula@dipolcsoport.hu e-mail-címre várják, Mit tehetek én? tárgymegjelöléssel, nagyméretű dokumentum küldésére alkalmas fájlátviteli szolgáltatás (pl. WeTransfer) használatával. A pályázatokat 2022. március 15-én 23 óra 59 percig lehet benyújtani. Az eredmények kihirdetésére és a díjak átadására a víz világnapján, 2022. március 22-én kerül sor, a részletekről a díjazottakat a pályázat szervezője külön értesíti. További részletek itt találhatók: https://www.gyulaihirlap.hu/128856-helyi-klimastrategia-kidolgozasa-valamint-a-klimat.

A pályázati felhívás és a pályázati adatlap alább letölthető. 

Összes cikk - lent (max 996px)

icon20220301_Gyula_tanulmanyi_palylhivas.pdf (595 KByte)

icon20220301_Gyula_tanulmanyi_palydatlap.pdf (520 KByte)

+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)