Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 92 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. január 24. 09:00
Országos határrendészeti összesítő: 92 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök január 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 92 határsértőt tartóztattak fel és 187 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 7 esetben összesen 35 határsértőt tartóztattak fel Kecskemét, Bácsbokod, Katymár, Bátamonostor és Hóduna közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 13 esetben összesen 57 határsértőt tartóztattak fel Röszke, Ásotthalom, Szeged, Kübekháza, Mórahalom és Ruzsa közigazgatási területén.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során afgán, szír, koszovói, tunéziai, iraki, marokkói, szomáliai, líbiai, valamint albán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában 97 esetben Bács-Kiskun, 2 esetben Csongrád-Csanád megyében a rendőrök összesen 187 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában közokirat-hamisítás miatt 1 ember ellen indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)