Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 105 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. január 20. 09:00
Országos határrendészeti összesítő: 105 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök január 19-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 105 határsértőt tartóztattak fel és 92 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 7 esetben összesen 53 határsértőt tartóztattak fel Újmohács, Katymár, Homorúd, Bácsbokod, Dunafalva, Csátalja és Tataháza közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 18 esetben összesen 48 határsértőt tartóztattak fel Ruzsa, Szeged-Gyálarét, Csanádpalota, Öttömös, Ásotthalom, Mórahalom, Szeged, Üllés és Röszke közigazgatási területén.

Békés megyében, Békéscsabán 1, Budapesten további 1, Komárom-Esztergom megyében, Esztergomban 1, Pest megyében, Vác belterületén szintén 1 illegális migránst tartóztattak fel a járőrök.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során afgán, szír, tunéziai, guineai, iraki és marokkói állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában 8 esetben Bács-Kiskun megyében a rendőrök összesen 92 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)