Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyula az egyik legnépszerűbb úti cél az év utolsó napján

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2021. december 31. 15:00
Gyula az egyik legnépszerűbb úti cél az év utolsó napján
A fürdőváros mellett Budapestre és Egerbe utaznak a legtöbben szilveszterezni

Gyula az egyik legnépszerűbb úti cél az év utolsó napján – derül ki a szallas.hu közleményéből. A fürdőváros mellett Budapestre és Egerbe utaznak a legtöbben, hogy köszöntsék az új esztendőt.

Mint írták, Szeged, Hajdúszoboszló, Siófok, Pécs, Hévíz, Sárvár és Győr szálláshelyei voltak még a legnépszerűbbek között, régiós bontásban pedig továbbra is kiemelkedik Észak-Magyarország, a térségben Eger, Miskolctapolca, Egerszalók, Miskolc és Szilvásvárad fogadja a legtöbb szilveszterezőt.

A portál magyarországi kínálatában alig 4 százalék a még elérhető szálláshelyek aránya, ezzel a 2019-es szilveszteri foglalási darabszámot 5 százalékkal haladják meg az idei foglalások.

Hozzátették: az átlagos foglalási érték 85 072 forint országos viszonylatban, egy főnek egy éjszaka pedig átlagosan 9722 forintba kerül. A legtöbben 2 éjszakás pihenést választanak, ez a foglalások 42 százalékát teszi ki. A legdrágább szilveszteri foglalás közel 850 ezer forint értékű, egy 15 fős társaság tudhatja magáénak, akik 4 éjszakát fognak eltölteni egy győri hotelben.

A szállástípusok közül az apartmanok vezetnek 31 százalékkal. 26 százalék hotelben, 23 százalék vendégházban, 16 százalék panzióban, 4 százalék egyéb szállástípusban foglalt.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)