Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai korosztályos siker Gödöllőn

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. december 17. 16:18
Gyulai korosztályos siker Gödöllőn
A Gyulasport NKft. U8-as csapata ezüstérmet szerzett a Sátor Kupán

ezüstéremmel zárta a gödöllői kupát a gyulai korosztályos együttes

Fotó: Gyulasport NKft.

Ezüstérmet szerzett a Gyulasport NKft. U8-as utánpótláscsapata december 4-én a Sátor Kupán. Zsurzs Péter edző elmondta, a tizenkét együttest felvonultató mezőnyben a gyulai gárda kiváló teljesítménnyel menetelt a döntőig.

A fürdővárosi gárda az első mérkőzésen a jó erőkből álló házigazda Gödöllő ellen nyert 4-2-es arányban. A következő csoportmeccsen a gyulaiak a Dunakeszi alakulatát múlták felül 6-0-ra, majd a Szolnoki MÁV csapata ellen nyertek 3-1-es arányban. A fürdővárosi együttes csoportgyőztesként lépett a középdöntőbe, ahol a B csoport második helyezettje, a Grosics Akadémia várt rá.

A Gyulasport NKft. csapata ezen a mérkőzésen is meggyőző teljesítményt nyújtott, 7-1-es győzelemmel jutott az elődöntőbe. Az Ikarus BSE ellen 3-2-es győzelmet arattak a fürdővárosiak, a döntőben azonban nem sikerült a bravúr az Újpest FC magasabb korosztályos leánycsapata ellen.

– Sajnos a döntőt elveszítettük, ami miatt van egy kis hiányérzetem, de összességében elégedettek lehetek, hiszen 12 csapatból sikerült ezüstérmesnek lennünk. Végig kezdeményező, bátor játékot mutattunk, nem voltunk megilletődve az idegen környezetben, mindig a saját játékunkat tudtuk játszani. Taktikusan építettük fel játékunkat, hátulról építkeztünk, tudatosan sok csellel jutottunk el az ellenfelek kapujához, majd sok gólt szereztünk. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a hétfős csapatunk összes tagja gólt szerzett, Bardócz Aba a maga 13 góljával pedig a torna gólkirálya lett – értékelt Zsurzs Péter.

A csapat tagjai: Révész Zsolt, Bardócz Aba, Karancsi Ádám, Domokos Dániel, Szigeti Balázs, Ombodi Simon és Zsombok Barna.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)