Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 234 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. december 13. 08:00
Országos határrendészeti összesítő: 234 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök december 12-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 234 határsértőt tartóztattak fel és 15 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 8 esetben összesen 33 határsértőt tartóztattak fel Hercegszántó, Tass, Kisszállás, Katymár, Bácsbokod, Bátmonostor, Balotaszállás és Vaskút közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 23 esetben összesen 145 határsértőt tartóztattak fel, Ásotthalom, Mórahalom, Öttömös, Szeged, Szeged-Gyálarét, Kübekháza és Röszke közigazgatási területén.

Tolna megyében 1 alkalommal, Bogyiszlónál 24; Győr-Moson-Sopron megyében 3 alkalommal, Lövőnél és Győrben 17; és Veszprém megyében 1 esetben, Zirc közigazgatási területén 15 határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír, afgán, tunéziai, indiai, pakisztáni, török és koszovói állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában Bács-Kiskun megyében 2 esetben a rendőrök összesen 15 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában 4 esetben embercsempészés és 5 alkalommal közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)