Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 222 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. december 06. 09:00
Országos határrendészeti összesítő: 222 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök december 5-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 222 határsértőt tartóztattak fel és 43 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 16 esetben összesen 106 határsértőt tartóztattak fel Balotaszállás, Bácsbokod, Bácsborsod, Dunafalva, Solt, Hóduna és Csikéria közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 16 esetben, összesen 95 határsértőt tartóztattak fel Szeged, Kiszombor, Röszke, Mórahalom, Öttömös, Pusztamérges, Balástya, Ferencszállás és Ásotthalom közigazgatási területén.

Komárom-Esztergom megyében a rendőrök Tata területén 21 határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír, jemeni, marokkói, pakisztáni, tunéziai, líbiai, palesztin, török és afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában 3 esetben Bács-Kiskun, és 1 esetben Csongrád-Csanád megyében a rendőrök összesen 43 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt 3 embert fogtak el, 3 esetben embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)