Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 142 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. november 29. 08:00
Országos határrendészeti összesítő: 142 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök november 28-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 142 határsértőt tartóztattak fel és 91 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 8 esetben összesen 54 határsértőt tartóztattak fel Csikéria, Gara, Nagybaracska, Tompa, Mohács, Bácsbokod, Hercegszántó és Kelebia közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 19 esetben összesen 66 határsértőt tartóztattak fel Szeged, Ásotthalom, Mórahalom Röszke, Kübekháza, Öttömös, Makó és Deszk közigazgatási területén.

Pest megyében Inárcs külterületén 12, Tolna megyében Szekszárd külterületén 10 illegális migránst tartóztattak fel a járőrök.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során afgán, szír, koszovói, indiai, nepáli, jemeni, jordán, egyiptomi, marokkói és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában 1 esetben Bács-Kiskun, 8 esetben Csongrád-Csanád megyében a rendőrök összesen 91 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában 4 ember ellen embercsempészés és egy személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)