Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 125 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. november 28. 09:00
Országos határrendészeti összesítő: 125 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök november 27-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 125 határsértőt tartóztattak fel és 89 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 8 esetben összesen 43 határsértőt tartóztattak fel Mohács, Gara, Bácsszentgyörgy, Kelebia, Hóduna, Bácsbokod, Kelebia, és Csikéria közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 21 esetben, összesen 78 határsértőt tartóztattak fel Szeged, Kiszombor, Röszke, Mórahalom, Öttömös, Kübekháza, Szatymaz és Ásotthalom közigazgatási területén.

Budapesten 3 határsértőt tartóztattak fel a rendőrök.

Győr-Moson-Sopron megyében a rendőrök Mosonmagyaróvár területén 1 határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír, marokkói, pakisztáni, tunéziai, egyiptomi, líbiai, török és afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában 4 esetben Bács-Kiskun, és 2 esetben Csongrád-Csanád megyében a rendőrök összesen 89 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt 2 embert fogtak el, 2 esetben embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)