Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az éllovast is megizzasztotta a Hajdu-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. november 08. 13:00
Az éllovast is megizzasztotta a Hajdu-csapat
Gyulai Color KE–DEAC II. 83-115 (24-34, 14-38, 23-21, 22-22)

Az NB II.-es kosárlabda-bajnokság soros, november 6-ai mérkőzésén a Gyulai Color KE csapata a DEAC II. együttesét fogadta a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. Hajdu Zoltán legénysége a bajnoki küzdelmek éllovasát késztette versenyfutásra.

fiatalokkal a fedélzeten szorongatta meg az éllovast a gyulai kosárlabdacsapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Color KE: Fórián 27/9, Gyarmat 8, Gergely 16, Marscal 7/3, Hajdu 14/3. Csere: Kőfaragó 7/3, Osgyáni 4. Vezetőedző. Hajdu Zoltán.

A hazai gárda a bajnokság 9. helyéről várta a találkozót, míg riválisa a bajnoki tabella éllovasaként érkezett a gyulai arénába. Hajdu Zoltán gárdája hat kulcsemberét nélkülözve lépett pályára, így a fiataloknak kellett bizonyítaniuk rátermettségüket.

A gyulai együttes az első két negyedben szorosan tapadt riválisára, az utolsó két etapban pedig már le is hagyta ellenfelét.

– Ismét büszkeséggel töltött el, hogy a csapat edzője lehetek. Hat kulcsemberünk hiányában sikerült helytállnunk a jobb játékerőt képviselő debreceniekkel szemben. A 18 éves Fórián Bencétől és Gergely Istvántól extra teljesítményt láthattunk, de a többiek is a legjobbat hozták ki magukból. A következő héten a legjobb háromba tartozó nyíregyháziakhoz látogatunk, ott is hasonlóan elszánt, lendületes teljesítményt várok az együttestől – értékelt Hajdu Zoltán.

A Gyulai Color KE csapata a következő fordulóban a harmadik helyen álló Sunshine-NYIKSE otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)