Borvacsorára és gasztrotörténeti időutazásra invitálja az érdeklődőket a Szent Flórián házban található Gyula Rouge étterem november 4-én, csütörtökön 19 órakor.
A vendégeknek a Segal Viktor és Broda Ferenc séfek által összeállított menüsort szolgálják fel. Az ételeket kísérő különleges borokat Polgár Géza sommelier, a borok nagykövete mutatja be.
A jelentkezőket emellett gasztrotörténeti kalandozás várja, az este folyamán Katona Csaba mesél majd régi, humoros történeteket.
Az esemény előzetes regisztrációhoz kötött, alkalmanként legfeljebb 36 résztvevőnek tudnak helyet biztosítani. Regisztrálni a gyularouge.hu oldalon lehet, még mindig vannak szabad helyek.
A vendégeket a következő menüsorral várják:
Welcome: Piccini – Prosecco Venetian /Treviso
Tonhaltatár, tengeri spárga, wasabis majonéz
Pipoli – Greco&Fiano / Basalicata
Csicsókakrémleves, pirított császárszalonna, dió
Sült hokkaidótök, rizottó
Cellaro – Luna di Notte /Sicily
Konfitált kacsacomb, konfitált gyökérzöldségek, édesburgonyakrém
Cellaro – Due Lune / Sicily
Kerala borsos csokoládéláva
Lucarelli – Primitivo di Manduria Old Vines
Rouge-sajtválogatás helyi sajtokból.
Városház utca 17–19. Tel.: 06-30/294 6107
info@gyularouge.hu