Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba
Október 15-től megújult az étterem à la carte étlapja, többek között felkerült rá egy 500 grammos chateaubriand, azaz dupla bélszín és nagyon sok gondosan kialakított fogás. A Gyula Rouge-ban hamarosan elindulnak az év végi programok is.
Az ebédajánlatok keddtől péntekig 11.30-tól 15 óráig kérhetők, a kétfogásos 2 390 forintba, a háromfogásos 2 990 forintba kerül. Az aktuális ételsor a gyularouge.hu honlapon és az étterem Facebook-oldalán is megtalálható. Az ebéd elvitelre is kérhető.
A héten a következő ételek szerepelnek a Gyula Rouge ebédajánlatában: tárkonyos vadraguleves erdei gombával, csipetkével, langyos, joghurtos őszibarack-krémleves, kézműves, helyi sajttal, sonkával töltött karaj zsályás tartárral, hasábburgonyával, csirkecomb satay pikáns mogyorószósszal, tojásos rizzsel, céklás gersli rizottó zöldfűszeres harcsafilével, paszternák ropogóssal, gombapaprikás füstölt, paprikás gnocchival, tejfölhabbal, szilvás, morzsás sütemény, vaníliafagylalttal, csillagánizsos, töltött sült alma.
Városház utca 17–19.
06-30/294-6107
info@gyularouge.hu