Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Márton-napi ebédajánlat a Gyula Rouge-tól

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. november 09. 11:30
Márton-napi ebédajánlat a Gyula Rouge-tól
A héten a következő ételek szerepelnek az étterem ebédajánlatában

Márton-napi ebédajánlattal várják a vendégeket a fürdőváros nemrég megnyílt éttermében, a Szent Flórián ház udvarában található Gyula Rouge-ban, ahol minőségi alapanyagokból készült ételek közül válogathatnak. A főételek között mindig van vegetáriánus, hús- és tésztaétel is. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Október 15-től megújult az étterem à la carte étlapja, többek között felkerült rá egy 500 grammos chateaubriand, azaz dupla bélszín és nagyon sok gondosan kialakított fogás. A Gyula Rouge-ban elindultak az év végi programok is.

Az ebédajánlatok keddtől péntekig 11.30-tól 15 óráig kérhetők, a kétfogásos 2 390 forintba, a háromfogásos 2 990 forintba kerül. Az aktuális ételsor, valamint a programok listája a gyularouge.hu honlapon és az étterem Facebook-oldalán is megtalálható. Az ebédajánlat elvitelre is kérhető.

A héten a következő ételek szerepelnek a Gyula Rouge ebédajánlatában: liba esszencia (hízott májgombóc, lúdgége tészta, zöldségek), zöldborsókrémleves (füstölt hal), sült libamell (gesztenyés kelbimbó, tepertő, szaft) ludaskása (gerslivel), baconbe göngyölt szürkeharcsa (csicsókakrém, zöld salsa), kéksajtos brokkoli soufle (párolt zöldek, sajtszósz) lúdláb szelet (konyakmeggy), málnás panna cotta (ribizke sorbet).

Városház utca 17–19.
06-30/294-6107
info@gyularouge.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)