Október 15-től megújult az étterem à la carte étlapja, többek között felkerült rá egy 500 grammos chateaubriand, azaz dupla bélszín és nagyon sok gondosan kialakított fogás. A Gyula Rouge-ban elindultak az év végi programok is.
Az ebédajánlatok keddtől péntekig 11.30-tól 15 óráig kérhetők, a kétfogásos 2 390 forintba, a háromfogásos 2 990 forintba kerül. Az aktuális ételsor, valamint a programok listája a gyularouge.hu honlapon és az étterem Facebook-oldalán is megtalálható. Az ebédajánlat elvitelre is kérhető.
A héten a következő ételek szerepelnek a Gyula Rouge ebédajánlatában: liba esszencia (hízott májgombóc, lúdgége tészta, zöldségek), zöldborsókrémleves (füstölt hal), sült libamell (gesztenyés kelbimbó, tepertő, szaft) ludaskása (gerslivel), baconbe göngyölt szürkeharcsa (csicsókakrém, zöld salsa), kéksajtos brokkoli soufle (párolt zöldek, sajtszósz) lúdláb szelet (konyakmeggy), málnás panna cotta (ribizke sorbet).
Városház utca 17–19.
06-30/294-6107
info@gyularouge.hu