Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 191 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. október 25. 09:00
Országos határrendészeti összesítő: 191 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök október 24-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 191 határsértőt tartóztattak fel és 111 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 7 esetben összesen 50 határsértőt tartóztattak fel Csikéria, Hercegszántó-Hóduna, Kiskunfélegyháza, Nagybaracska, Tompa, Újmohács és Vaskút közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 28 esetben összesen 137 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Balástya, Domaszék, Kübekháza, Mórahalom, Öttömös, Röszke, Ruzsa, Szeged, Szeged-Gyálarét, Szeged-Szőreg közigazgatási területén.

Győr-Moson-Sopron megyében 2 esetben 4 határsértőt tartóztattak fel Balf és Fertőrákos  közigazgatási területén.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során afgán, albán, algériai, koszovói, líbiai, marokkói, szerb, szír, szomáliai és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában 7 esetben összesen 111 főt akadályoztak meg a rendőrök a hazánk területére történő illegális belépésben: Bács-Kiskun megyében 5 esetben 85 személyt, míg Csongrád-Csanád megyében 2 esetben 26 főt.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)