Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hetente megújuló ebédajánlat a Gyula Rouge-tól

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. október 12. 11:30
Hetente megújuló ebédajánlat a Gyula Rouge-tól
A héten a következő ételek szerepelnek az étterem ebédajánlatában

Hetente megújuló ebédajánlattal is várják a vendégeket a fürdőváros nemrég megnyílt éttermében, a Szent Flórián ház udvarában található Gyula Rouge-ban. A vendégek minőségi alapanyagokból készült ételek közül válogathatnak.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A főételek között mindig van vegetáriánus, hús- és tésztaétel.

Október 15-től megújul az étterem á la carte étlapja, többek között felkerül egy 500 grammos chateaubriand, azaz dupla bélszín és nagyon sok gondosan kialakított fogás. A Gyula Rouge-ban hamarosan elindulnak az év végi programok is.

Az ebédajánlatok keddtől péntekig 11.30-tól 15 óráig kérhetők, a kétfogásos 2 390 forintba, a háromfogásos 2 990 forintba kerül. Az aktuális ételsor a gyularouge.hu honlapon és az étterem Facebook-oldalán is megtalálható. Az ebédajánlat elvitelre is kérhető.

A héten a következő ételek szerepelnek a Gyula Rouge ebédajánlatában: cannellini-bab leves (pirított pancetta, tejföl), lyoni hagymaleves (portói bor, hagyma, sajt, crouton), paprikás sertéspofa (specli, konfitált salotta hagyma, savanyúság), csirkecomb filé (zöldfűszer, bulgur, zöldség, calamansi szósz), lazacpisztráng (rák, tagliatelle, Alfredo szósz, parmezán), polenta (kókusztej, ázsiai zöldségek, tofu), sajttorta (barack, kakukkfű), darázsfészek (dió, kardamom, madártej).

Városház utca 17–19.
06-30/294-6107
info@gyularouge.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)