A főételek között mindig van vegetáriánus, hús- és tésztaétel.
Október 15-től megújul az étterem á la carte étlapja, többek között felkerül egy 500 grammos chateaubriand, azaz dupla bélszín és nagyon sok gondosan kialakított fogás. A Gyula Rouge-ban hamarosan elindulnak az év végi programok is.
Az ebédajánlatok keddtől péntekig 11.30-tól 15 óráig kérhetők, a kétfogásos 2 390 forintba, a háromfogásos 2 990 forintba kerül. Az aktuális ételsor a gyularouge.hu honlapon és az étterem Facebook-oldalán is megtalálható.
A héten a következő ételek szerepelnek a Gyula Rouge ebédajánlatában: vargánya cappuccino (pirított hízott kacsamáj, tejhab), erőleves (macesz gombóc, zöldségek, lágy fürjtojás, csigatészta), gyulai ropogós (mogyoróburgonya, fokhagymás-füstöltpaprikás majonéz), csirkés curry (kókusztej, édesburgonya, csicseriborsó, basmati rizs), caesar saláta (csirkemell, parmezán, fűszeres tojás, 6db garnélarák farok + 500 Ft), fokhagymás-chilis tészta (mediterrán zöldségek, pecorino), datolya-toffee (friss tejszín), mangó mousse (passiógyümölcs).
Városház utca 17–19.
06-30/294-6107
info@gyularouge.hu