Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jubilált a gyermeknőgyógyászok kongresszusa

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2021. szeptember 24. 13:54
Jubilált a gyermeknőgyógyászok kongresszusa
Számos szakmai előadás várja a megjelenteket

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Gyulán rendezi meg negyvenedik kongresszusát szeptember 24–26. között a Magyar Gyermeknőgyógyász Társaság, a résztvevők számos szakmai programon, előadáson vehetnek részt. 

Párducz László, a Magyar Gyermeknőgyógyász Társaság alelnöke, a kongresszus házigazdája a megnyitón elmondta: a szervezés egész időszakát végigkísérte a bizonytalanság, de a hagyománytisztelet miatt fontosnak tartották, hogy a koronavírus miatt kimaradt egy év után idén újra megszervezzék az eseményt. 

Juhász Alpár Gábor, a Magyar Gyermeknőgyógyász Társaság elnöke köszöntőjében kifejtette: a világot felforgatta a vírus, ugyanakkor azzal, hogy otthonmaradásra kényszerített mindenkit, kicsit összekovácsolt társaságokat és családokat.

– A lelassulás gondolatának jegyében szerveztük meg az idei konferenciát – fogalmazott beszédében. 

Borsos Antal, a Magyar Gyermeknőgyógyász Társaság örökös tiszteletbeli elnöke örömét fejezte azzal kapcsolatban, hogy újra megrendezték az idén jubiláló eseményt.

Becsei László, a Békés Megyei Központi Kórház főigazgató főorvosa köszöntőjében tartalmas tanácskozást kívánt a megjelenteknek. 

A kongresszuson többek között a gyermeknőgyógyászat jövőbeni kihívásairól, a tinédzserkori terhességmegszakítások számának alakulásáról esett szó. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)