Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elismeréseket adtak át az ünnepi megyegyűlésen

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2021. szeptember 04. 08:30
Elismeréseket adtak át az ünnepi megyegyűlésen
Abdulrahman Abdulrab Mohamed és Szántó Flóra is kitüntetést vehetett át

Fotó: Békés Megyei Önkormányzat

Az Elnöki Elismeréseket, a Békés Megyéért díjakat és a Polgárokért kitüntetést is átadták a Békés megyei közgyűlés szeptember 3-i ünnepi megyegyűlésén, az orosházi evangélikus templomban – tájékoztatott közleményében a megyei önkormányzat.

Elnöki Elismerés kitüntető díjban részesült a Békéscsabai Jókai Színház kollektívája, Kovács Irén, az orosházi kórház nyugalmazott főorvosa, Ladnyik Anita, a Békéscsabai Mentőállomás irányító csoportvezetője, Szántó Flóra, a gyulai Nicolae Bălcescu román gimnázium tanára, Vinczéné Varga Ágnes tűzoltó alezredes, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság humánszolgálat-vezetője és Kis Péter rendőr ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese. A kitüntetéssel olyan szakembereket ismernek el, akik hosszú ideje kiemelkedően magas színvonalú munkát végeznek az oktatás, a katasztrófavédelem, a rendvédelem, a szociális ellátás és az egészségügy területén. 

Békés Megyéért kitüntetést vehetett át Kaáli Nagy Géza, a Kaáli Intézet ügyvezető igazgatója, Kása István Zoltán, a Marzek Kner Packaging Kft. és a Marzek FlexiLog Kft. ügyvezető igazgatója és Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórházának csecsemő- és gyermekgyógyásza. Az elismerést azok kaphatják meg, akik sokat tettek a térség társadalmi, gazdasági, tudományos fejlődéséért, nemzetközi kapcsolatainak erősítéséért, vagy kimagasló eredményt értek el a művészet, a kultúra vagy a sport területén. 

A Polgárokért díjat Szakács Jánosnénak, Örménykút község polgármesterének ítélték oda. A kitüntetést azok a településvezetők kaphatják meg, akik legalább egy cikluson keresztül töltötték be tisztségüket, és a megye történelmi hagyományaira építő, kiemelkedő közéleti tevékenységet végeztek – olvasható a közleményben. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)