Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Erőszakos férfi ellen emeltek vádat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. július 05. 17:00
Erőszakos férfi ellen emeltek vádat
A zsadányi férfi fél éven keresztül zaklatta volt feleségét

Volt házastárs sérelmére, személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás bűntette miatt emelt vádat és próbára bocsátás intézkedés alkalmazását indítványozott a Gyulai Járási Ügyészség egy 51 éves büntetlen előéletű zsadányi férfival szemben, aki fél éven keresztül zaklatta volt feleségét – közölte a Békés Megyei Főügyészség.

A közleményből kiderül, a férfi 2020 szeptemberétől külön ingatlanban élt feleségétől, azonban azért, hogy a sértett mindennapi életébe önkényesen beavatkozzon, 2020. szeptember 16-a és 2021. március 29-e között, különböző napszakokban 408 alkalommal hívta a sértett telefonját és arra 37 sms-t küldött. A férfi a zaklató hívásai során gyakran a sértett mindennapi életét kifogásolta, bírálta. A vádlott hívásait a sértett sok esetben szándékosan nem fogadta.

A férfi február 19-én felhívta a sértettet és megfenyegette, hogy ha együtt látja egy férfivel, a sértett és a vele lévő férfi is meg fog dögleni, majd megerősítette, hogy ez nem üres fenyegetés, mert ezt tényleg megteszi.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)