Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Próbaterhelés miatt forgalomkorlátozás lesz a dobozi Kettős-Körös hídon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. július 05. 16:30
Próbaterhelés miatt forgalomkorlátozás lesz a dobozi Kettős-Körös hídon
A közlekedőknek forgalomkorlátozásra kell számítaniuk

Próbaterhelést végeznek a Szeghalom–Vésztő–Gyula összekötő úton, Doboz térségében július 5-én, hétfőn 21 órától másnap reggel 5 óráig a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megbízásából – olvasható a cég közleményében.

Mint írták, a munkálatok ideje alatt sebességkorlátozásra, időszakonként legfeljebb 20 percig tartó teljes lezárásokra, valamint a hídon és környezetében jelzőőrös forgalomirányításra lehet számítani. A jelzőőrös útlezárások Békéscsaba irányából a Gerlai leágazást, Gyula irányából a Szanazugi leágazást, Doboz irányából a dobozi temetői leágazást érintik.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy ne megszokásból vezessenek, hanem kövessék az ideiglenesen forgalomtechnikai jelzéseket, és tartsák be a sebességhatárokat. A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék – olvasható a közleményben.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)