Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Már a jövő évi koncertekre készül a Kultúr Cafe 48 csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.KULTÚRA • 2020. december 18. 14:00
Már a jövő évi koncertekre készül a Kultúr Cafe 48 csapata
Amint lehet, színpadra állnak a meghívott zenészek

Tíz, Gyulán megrendezésre kerülő koncertre nyert támogatás a helyi Kultúr Cafe szervezőgárdája, akik azt ígérik: a világjárvány utáni első hetekben már jó eséllyel lesz Gyulán zenés program. Kiss János szervező lapunknak azt is elmondta, januárra és februárra is szerveztek koncerteket, ezek már biztosan más időpontban kerülnek megrendezésre.

kiss jános

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– A „Kultúr Cafe 48 koncertek Gyulán 2021” munkacímen futó programtervünket, amelyet az Erkel Ferenc Művelődési Központ együttműködésével valósítunk meg, az NKA Hangfoglaló Programja támogatásra méltónak találta. Amint ez a jelenlegi, barátságtalan helyzet végre elmúlik, tíz koncerten át tartó ünneplésbe kezdünk – mondta Kiss János

2021-ben a Kultúr Cafe 48 és Gyula város vendégei lesznek többek között a Péterfy Bori és a Love Band, az Ivan and the Parasol, Szabó Benedek és a Galaxisok, a Pál utcai Fiúk, Bérczesi Róbert, a 30y és a többi meghívott zenekar, akikkel jelenleg is folynak az egyeztetések. Kiss János kiemelte: közösségi oldalukon folyamatosan ellátják információkkal az érdeklődőket és azonnal frissítik a listát, amint az végleges lesz. 

– Idén alapítvány lettünk, amely régi terv volt, így tudunk forrást találni a gyulai koncertek megrendezéséhez. Hosszú menet volt, épp a járvány kitörése előtt jegyeztek be minket, amely nem volt éppen szerencsés helyzet. Ennek ellenére folyamatosan pályázunk, az első már nyert is. A megvalósítási időszak 2021 januártól decemberig tart, azt még nem tudni, mikor, de ez a tíz koncert jövőre biztosan meg lesz tartva – ígéri a szervező.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)