Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tartotta a lépést a címvédővel a Hajdu-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. október 26. 16:00
Tartotta a lépést a címvédővel a Hajdu-csapat
Gyulai Color KE–DEAC Campusfesztivál 73-129 (16-19, 25-32, 12-33, 20-45)

Az NB II.-es kosárlabda-bajnokság soron következő fordulójában a Gyulai Color KE csapata a DEAC Campusfesztivál együttesét látta vendégül október 25-én. Hajdu Zoltán legénysége zárt kapuk mögött lépett a tavalyi bajnok ellen a gyűrűk alá.

a fiatalok vehetik át a főszerepet a gyulai együttesben

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Color KE: Marschal 10/6, Szűcs 13/3, Gyepes 8, Beleznai 7/3, Hajdu 17 Csere: Kőfaragó 14, Lőkös és Fórián 4. Vezetőedző. Hajdu Zoltán.

Hajdu Zoltán legénysége ismét hiányos kerettel készült a rangadóra, Kátay Csabára fél év kihagyás vár keresztszalag-szakadás miatt, Házi Márk szintén a keresztszalagja miatt hagyja ki a következő fordulókat, Nagy Zsolt pedig a vírusjárvány miatt nem játszik tud a csapat segítségére lenni. Az alapembereit nélkülöző gyulai gárda a nehézségek ellenére is kiváló mentalitással lépett pályára.

– A tavalyi bajnok ellen az első félidőben nagyon jól tartottuk magunkat, a 16. percig többször a vezetést is sikerült átvenni. A második félidőben azonban kiütközött a különbség a két csapat között – ismertette Hajdu Zoltán.

Az első negyedben kiválóan állta a sarat a fürdővárosi együttes, ám a következő periódusokban már kinyílt az olló a két gárda között. A vendégcsapatból Erdei Ádám bizonyult tarthatatlannak, egymaga 51 ponttal terhelte a hazai gyűrűket.

– Sajnos három kezdőjátékosunkra továbbra sem számíthatunk, ez a következő hetekben is így lesz. Ennek ellenére bizakodóak vagyunk, a fiatalok több játéklehetőséget kapnak, így többször megvillanthatnak olyan erényeket, amik miatt a jövőben érdemes lesz rájuk építeni – értékelt a gyulai vezetőedző.

A Gyulai Color KE csapata a következő körben a Kiskunfélegyházi KC együttesét fogadja a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A Gyulai Color KE hazai mérkőzésit a járványhelyzet miatt zárt kapuk mögött rendezik, de lapunk hasábjain továbbra is nyomon követhetik a szurkolók a csapat bajnoki eredményeit.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)