Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Városi idényzáró teniszverseny

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2020. október 15. 15:30
Városi idényzáró teniszverseny
Lovász Zoltán és Nánási Anna is duplázott

A Tenisz Szabadidő Sport Klub a hagyományaihoz híven minden év októberében rendezi meg a városi bajnokságot játékosai számára. A presztízsversenynek számító megmérettetésen nagy csatákat, színvonalas mérkőzéseket láthattak a nézők.

Lovász Zoltán megvédte címét a városi idényzáró teniszversenyen, ahol idén is szép számban gyűltek össze a klub tagjai. A városi bajnok a döntőig csupán két game-t vesztett, ott pedig a negyedik döntőjét is elbukó Kincses Bencét győzte le egy sima és egy szoros szettben.

Címvédés volt párosban is, ahol a Lovász család nyakába került az aranyérem, ugyanis döntő szettben verték az Oláh Imre–Csomós László párost.

A férfi egyéni vigaszágat talán az egyik, ha nem a legerősebb nem kiemelt játékos, Székács Kristóf nyerte, aki a párosok vigaszágát is megnyerte Albert András oldalán.

A nőknél a rutinos Nánási Anna nyert, aki ezúttal is duplázott, hiszen a párost is behúzta Kovács Hédi oldalán.

Eredmények: férfi egyéni: 1. Lovász Zoltán, 2. Kincses Bence, 3. Székács Márk és Oláh Imre, férfi páros: 1. id. Lovász Z.–Lovász Z., 2. Oláh I.–Csomós L., 3. Kincses B.–Kisház K. és Kovács Z.–Nagy B., férfi egyéni vigaszág: 1. Székács Kristóf, 2. Benkő Tamás, 3. Kisházi Károly és Alt Ádám, férfi páros vigaszág: 1. Székács K.–Albert A., 2. Lipták Sz.–Alt Á., 3. Abrudán A.–Mátyás H. és Kucsera M.–Tömő Cs., női egyéni: 1. Nánási Anna, 2. Kovács Hédi, 3. Zsurzsa Lilla és Málik Szimonetta, női páros: 1. Nánási A.–Kovács H., 2. dr. Kövesdi Józsefné–Tóth Józsefné, 3. Dávid Sz.–Gálné Szilágyi L., 4. Zsurzsa L.–Málik Sz.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)