Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pontgyárosai nélkül állta a sarat a gyulai kosárcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. október 12. 17:00
Pontgyárosai nélkül állta a sarat a gyulai kosárcsapat
Gyulai Color KE–Sushine- NYIKSE 67-110 (14-21, 23-31, 15-33, 15-25)

Hazai pályán kezdte meg a 2020/2021-es kosárlabda szezont a Gyulai Color KE csapata október 10-én. A Hajdu Zoltán vezette gárda zárt kapuk mögött fogadta a tavalyi bronzérmes Sunshine-NYIKSE együttesét a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

legjobbjai nélkül is nagyot csatázott a gyulai kosárcsapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Color KE: Kezdő: Kátay 6/3, Szücs 14, Beleznai 8/6, Marschal 3/3 és Hajdu 15/3 Csere: Szénási, Magyar, Gyarmat 11. Gyepes 6, Fórián 4 és Lökös. Vezetőedző: Hajdu Zoltán.

Ahogy azt korábban megírtuk: a gyulai kosárcsapat az október 10. és november 21. közötti időszakban hat hazai mérkőzést játszik, amelyeken a Sunshine-NYIKSE, a Békéscsabai KK, a DEAC Campusfesztivál 2021., a Kiskunfélegyházi KC, a Mezőberényi KK és a BKG-PRIMA Akadémia Debrecen érkezik a fürdővárosi arénába.

A találkozó előtt Hajdu Zoltán vezetőedző elmondta, a csapat számára jól sikerült a felkészülés, így a fiatal játékosokkal teletűzdelt gyulai gárda bizakodva várhatja a bajnoki rajtot. A soros derbi elején kiválóan tartotta a lépést ellenfelével a gyulai gárda, a második negyedben azonban érzékeny veszteség érte a legjobbjait nélkülöző együttest.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– A második negyed közepéig jól tartottuk magunkat, fegyelmezetten játszottunk. A folytatásra azonban érzékeny veszteség ért minket Kátay Csaba sérülésével. Mivel Házi Márk sérült illetve Nagy Zsolt sem tudta vállalni a játékot, három pontgyárosunk nélkül a második félidőre kinyílt az olló a gárdák között. Pozitívum, hogy a 18 éves Szücs Soma és a 17 éves Fórián Bence bemutatkozhatott a felnőttek között is – ismertette Hajdu Zoltán.

A Gyulai Color KE együttese a következő fordulóban a Békéscsabai KK csapatát fogadja október 16-án. A Gyulai Color KE hazai mérkőzésit a járványhelyzet miatt zárt kapuk mögött rendezik, de lapunk hasábjain továbbra is nyomon követhetik a szurkolók a csapat bajnoki eredményeit.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)