Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Erőemelésben is a csúcson

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. október 12. 15:00
Erőemelésben is a csúcson
Pluhár János bajnoki címet szerzett a sárbogárdi viadalon

A Magyar Erőemelő Szövetség Sárbogárdon rendezte meg a RAW ifjúsági, junior, masters fekvenyomó egyéni- és csapatbajnokságot október 4-én. A rangos viadalon Pluhár János is a súlyok elé lépett.

pluhár jános (kékben) második bajnoki címét szerezte a sárbogárdi viadalon

 

A békéscsabai egyesületi színeiben versenyző, de az Atlas Fitness Centerben készülő sportoló a masters 3-as kategória tagjaként vágott neki a versenynek. Pluhár János kitűnően felkészült a megmérettetésre, hiszen a 83 kilogrammos súlycsoportban 95 kilogrammos eredménnyel bajnoki címet szerzett. A gyulai erőemelő a békéscsabai csapat tagjaként 6. helyen zárta a csapatversenyt.

Az 5. sz. iskola testnevelője atléta múltjából adódóan több mint 40 éve rendszeresen végez súlyzós erősítéseket, az idei évben a masters 3-as korcsoportba lépve döntött úgy, hogy az erőemelésben is megméretteti magát. A döntés igencsak sikeresnek bizonyult, hiszen a gyulai erőemelő már második bajnoki címét szerezte meg.

Mint mondta, a súlyzós erősítések az egészségmegőrzés részeként is jól szolgálnak. Szeretné, ha személyes példamutatása diákjai számára is utat mutatnának.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)