Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hatos hazai sorozattal kezdi a bajnokságot a Hajdu-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. október 10. 09:00
Hatos hazai sorozattal kezdi a bajnokságot a Hajdu-csapat
A Gyulai Color KE együttese a Sunshine-NYIKSE csapatát fogadja október 10-én

Hazai pályán kezdi meg a 2020/2021-es kosárlabda szezont a Gyulai Color KE csapata október 10-én. A Hajdu Zoltán vezette gárda zárt kapuk mögött fogadja a Sunshine-NYIKSE együttesét a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

képünk a tavalyi bajnokság során készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai kosárcsapat az október 10. és november 21. közötti időszakban hat hazai mérkőzést játszik, amelyeken a Sunshine-NYIKSE, a Békéscsabai KK, a DEAC Campusfesztivál 2021., a Kiskunfélegyházi KC, a Mezőberényi KK és a BKG-PRIMA Akadémia Debrecen érkezik a fürdővárosi arénába.

Ahogy azt Hajdu Zoltán vezetőedző elmondta, a csapat számára jól sikerült a felkészülés, így a fiatal játékosokkal teletűzdelt gyulai gárda bizakodva várhatja a bajnoki rajtot.

– A felkészülés jól sikerült, a csapat a tavalyinál egységesebb képet mutat. A keretünkben az előző évhez képest kisebb változások történtek, Balogh Zétény és Szabó Márton Békésre igazolt, helyettük az utánpótlásból Szűcs Soma és Fórián Bence került a csapatba – ismertette.

A Gyulai Color KE hazai mérkőzésit a járványhelyzet miatt zárt kapuk mögött rendezik, de lapunk hasábjain továbbra is nyomon követhetik a szurkolók a csapat bajnoki eredményeit.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)