Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Előadásokkal segítik a helyi szállásadókat és civil szervezeteket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2020. szeptember 11. 09:15
Előadásokkal segítik a helyi szállásadókat és civil szervezeteket
Főként a közösségi oldalak használatának előnyeit részletezik majd a résztvevők

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A Közös tudás, közös sikerek rendezvénysorozat első előadását tartotta meg a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület szeptember 9-én a gyulai Civil Házban. Az eseményre a gyulai szállásadókat és a helyi civil szervezetek tagjait várták.

Kiss József, a szervező egyesület elnöke lapuknak elmondta: egy pályázatnak köszönhetően nyílt alkalmuk a programsorozatot megszervezni, amelyen elsősorban az online jelenlét előnyeit mutatják majd be az érdeklődőknek.

– Egy tíz alkalomból álló, innovációs, információs előadás-sorozat lesz a mostani, melynek egyik fő témája a Facebook és az Instagram közösségépítésben való alkalmazása. A sorozat első alakalmán áttekintjük az alapfogalmakat, hogy a későbbi, gyakorlatra építő előadások egyszerűbbek legyenek – fejtette ki az elnök. 

 

Kiss József elnök

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A projekt bemutatása után az innovációs együttműködési lehetőségekről esett szó, és arról is beszéltek a jelenlévők, hogy hogyan lehet még jobban felkerülni az érdeklődők térképére. Emellett a dobozi Ferkovics János a térség turisztikai projektjeit és fejlesztéseit is bemutatta. 

A következő alkalmak során a Facebook- és az Instagram-használat előnyeit mutatják be, tavasszal pedig a turisztikai applikációkról lesz szó.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)