Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Érzékenyítő programot szervezett a gyulai SM-közösség

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2020. szeptember 07. 11:00
Érzékenyítő programot szervezett a gyulai SM-közösség
A közeljövőben több hasonló eseményt is tartanak

Nyikora Péterné

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Érzékenyítő programot szervezett a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete vasárnap a gyulai SM-adománybolt melletti piactéren.

Nyikora Péterné elnök lapunknak elmondta: a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében több esélyegyenlőségi, érzékenyítő rendezvényt is tartanak a közeljövőben. 

Mint megtudtuk, a hétvégi programot azzal a céllal szervezték, hogy a helyi SM-betegek kikapcsolódhassanak, és eszmét cserélhessenek. 

– SM-betegek, fogyatékkal élők és a partnerszervezeteik is meghívást kaptak az eseményre, amely jó alkalom volt arra, hogy tovább építsük a közösségünket, amely hét évvel ezelőtt jött létre – fejtette ki az elnök. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Elmondta: a programon az adományozóiknak is szerettek volna köszönetet mondani. Hozzátette: egyre több segítőjük akad, Tokajból és Veszprémből is rendszeresen érkeznek hozzájuk adományok.

Kiemelte: a szervezet által üzemeltetett adománybolt több funkciót is ellát, hiszen önkéntespontként is működik. Emellett bizonyos szolgáltatásokkal, például nyomtatással és fénymásolással is segítséget tudnak nyújtani a hozzájuk fordulóknak.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)