Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megtartotta éves közgyűlését a Boróka Magyar–Székely Kulturális Közhasznú Egyesület

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2020. augusztus 25. 18:00
Megtartotta éves közgyűlését a Boróka Magyar–Székely Kulturális Közhasznú Egyesület
Újraválasztották az elnökségi és felügyelőbizottsági tagokat

az egyesület augusztus 24-i közgyűlése

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Idén augusztus 24-én tartotta meg éves közgyűlését a Boróka Magyar–Székely Kulturális Közhasznú Egyesület. Az eseményen tisztújítást tartottak, és a jövő évi programokról is szó volt.  

Bokor Ildikótól, az egyesület elnökétől megtudtuk, a tisztújítás során az öt évvel korábban is jelölt elnökségi és felügyelőbizottsági tagokat választották meg újra.

– A főtitkár Gyulavári György lett, a gazdasági alelnök Szilágyi Sándorné, jómagam pedig az elnök. A felügyelőbizottsági tagok között Lúczi József és Gyarmathy Zsolt kaptak helyet, a felügyelőbizottság elnöke Kondorosi Jánosné Ökrös Julianna lett – mondta.

 

bokor ildikó

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– A megjelentek elfogadták az 2019-es év gazdasági mérlegét. Az egyesület nyereséggel zárta az évet, mondhatjuk, hogy a tavalyi évünk volt a legsikeresebb – tette hozzá.

Bokor Ildikó azt is elárulta, hogy tavaly több pályázatot sikerült elnyerniük, ezek egyike a működésükhöz kapcsolódik, a másikból kulturális programokat szerveztek. Utóbbiakból a jövő évre is tartogat kettőt az egyesület. 

– Augusztus elején egy színházi verses estet tartott nálunk a székely Evilági együttes Parancsolatok címmel, jövőre pedig két programot szervezünk. Ezek egyike egy összművészeti nap lesz jövő nyáron, amelyet egy magyar irodalmi ifjúsági tábor követ jövő ősszel – emelte ki az egyesület elnöke.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)